Verjaardag Nanny Service

Kinderfeestjes zijn fantastische gelegenheden die echter snel overweldigend kunnen worden voor ouders. Onze Verjaardag Nanny service neemt die last van uw schouders. Of het nu een intieme thuisviering betreft of een groot feest op een externe locatie, onze nannies zorgen voor alles. Met creatieve en aangepaste spelletjes, knutselactiviteiten en entertainment houden zij de kinderen bezig en gelukkig, zodat u zich kunt focussen op het vieren van deze speciale dag.

Eén Pakket, Alle Mogelijkheden

Onze essentieel pakket, aangevuld met uw voorkeuren!

Bij Party Nanny begrijpen we dat elk kinderfeest uniek is, net zoals uw wensen en verwachtingen zijn.

Verjaardag Nanny Service

Dit pakket combineert vermaak, en zorgvuldige aandacht voor elk detail, perfect voor Kinderfeestjes.

Premium Nanny Service

Dit pakket combineert vermaak, en zorgvuldige aandacht voor elk detail, perfect voor verjaardagsfeest en kinderfeestjes.

Heeft u ons voor een langere tijd nodig of zijn er meer dan 10 kinderen aanwezig bij uw feest? Geen probleem, dat is mogelijk. Wij passen onze diensten aan om perfect aan uw behoeften te voldoen.

Veiligheid en beveiliging staan voorop bij Party Nanny

Bij Party Nanny begrijpen we het belang van een veilige omgeving voor kinderen tijdens verjaardagsfeest. Daarom hebben wij uitgebreide maatregelen genomen om te zorgen dat elk kind beschermd en veilig is onder onze zorg.

  • Allergie- en Voedselcontroles: Voordat een evenement begint, voeren wij een grondige check uit om voedselallergieën of andere relevante medische informatie van elk kind te registreren.

  • EHBO-Kit Altijd bij de Hand: Onze nannies zijn uitgerust met goed bevoorrade EHBO-kits om snel en effectief te kunnen reageren op medische noodgevallen.

  • Polsbandjes met Contactinformatie: Om de veiligheid van elk kind tijdens grotere evenementen te garanderen, gebruiken wij polsbandjes met essentiële contactinformatie. 

  • Ruimte- en Omgevingscontroles: Elk evenementenlocatie ondergaat een strenge veiligheidsbeoordeling om te verzekeren dat het kindvriendelijk en geschikt is voor de activiteiten die we plannen.

Wat onze klanten zeggen

 We streven ernaar om elk evenement speciaal en memorabel te maken. Lees wat enkele van onze tevreden klanten over hun ervaringen zeggen:

“Wat een verademing om Party Nanny bij onze zoon’s verjaardagsfeest te hebben! De nanny was niet alleen professioneel en zorgzaam, maar bracht ook zoveel vreugde en creativiteit met zich mee. Ze organiseerde een reeks spellen die alle kinderen bezighielden en begeleidde zelfs de verjaardagsliedjes en cake-snijden. Alle ouders waren onder de indruk van de service en de kinderen hadden de tijd van hun leven. Dankzij Party Nanny was het een stressvrije dag voor ons!”

Lars J. - Hasselt
Verjaardagsfeest

“Voor de 5e verjaardag van mijn dochter hebben we gebruik gemaakt van de Verjaardag Nanny Service van Party Nanny. Ik ben enorm onder de indruk van hoe de nanny alles van begin tot eind heeft geregeld. De kinderen waren dol op de schminken en de glittertattoos, en de activiteiten waren perfect afgestemd op hun leeftijd…”

Emma V. - Bilzen
Verjaardagsfeest

“We besloten voor het eerst een nanny in te huren voor het verjaardagsfeestje van onze tweeling en kozen voor Party Nanny. Het was de beste beslissing ooit! De nanny nam alle zorgen over het entertainen van de kinderen uit handen en zorgde ervoor dat elk kind zich speciaal voelde. De goodieboxes waren een grote hit en de show display zag er fantastisch uit. Ik ben zo blij met hoe alles verlopen is en zal Party Nanny zeker weer gebruiken voor onze toekomstige evenementen.”

Sophie M. - Genk
Verjaardagsfeest

Neem de stap naar een perfect en zorgeloos verjaardagsfeest

Wil je dat jouw volgende verjaardagsfeest soepel en zonder zorgen verloopt? Onze Nanny Service is ontworpen om te zorgen dat elk kind veilig, vermaakt en volledig betrokken is, terwijl de ouders zorgeloos van hun verjaardagsfeest kunnen genieten.