Evenement Nanny Service

Professionele zorg bij elk evenement. Of u nu een bedrijfsfeest, familiebijeenkomst, of een andere speciale gelegenheid organiseert, onze Event Nanny service zorgt dat geen enkele jonge gast over het hoofd wordt gezien. Onze ervaren nannies bieden flexibele, betrouwbare opvang en leeftijdsgebonden entertainment, waarborgend dat kinderen veilig en geamuseerd zijn gedurende uw evenement. Dit stelt alle gasten, jong en oud, in staat om optimaal te genieten van het samenzijn, wetende dat de kinderen in deskundige handen zijn.

Eén Pakket, Alle Mogelijkheden

Onze essentieel pakket, aangevuld met uw voorkeuren!​

Bij Party Nanny begrijpen we dat elk evenement/feest uniek is, net zoals uw wensen en verwachtingen.

Event Nanny Service

Dit pakket combineert vermaak, en zorgvuldige aandacht voor elk detail, perfect voor een evenement of bedrijfsfeest.​

Event Nanny Service

Dit pakket combineert vermaak, en zorgvuldige aandacht voor elk detail, perfect voor een evenement of bedrijfsfeest.​

Heeft u ons voor een langere tijd nodig of zijn er meer dan 10 kinderen aanwezig bij uw feest? Geen probleem, dat is mogelijk. Wij passen onze diensten aan om perfect aan uw behoeften te voldoen.

Veiligheid en beveiliging staan voorop bij Party Nanny

Bij Party Nanny begrijpen we het belang van een veilige omgeving voor kinderen tijdens evenementen. Daarom hebben wij uitgebreide maatregelen genomen om te zorgen dat elk kind beschermd en veilig is onder onze zorg.

  • Allergie- en Voedselcontroles: Voordat een evenement begint, voeren wij een grondige check uit om voedselallergieën of andere relevante medische informatie van elk kind te registreren.

  • EHBO-Kit Altijd bij de Hand: Onze nannies zijn uitgerust met goed bevoorrade EHBO-kits om snel en effectief te kunnen reageren op medische noodgevallen.

  • Polsbandjes met Contactinformatie: Om de veiligheid van elk kind tijdens grotere evenementen te garanderen, gebruiken wij polsbandjes met essentiële contactinformatie. 

  • Ruimte- en Omgevingscontroles: Elk evenementenlocatie ondergaat een strenge veiligheidsbeoordeling om te verzekeren dat het kindvriendelijk en geschikt is voor de activiteiten die we plannen.

Wat onze klanten zeggen

 We streven ernaar om elk evenement speciaal en memorabel te maken. Lees wat enkele van onze tevreden klanten over hun ervaringen zeggen:

“Fantastische service! Party Nanny zorgde ervoor dat alle kinderen tijdens onze bruiloft prachtig vermaakt werden met spelletjes en activiteiten die perfect pasten bij het thema van onze dag. Het was zo geruststellend om te weten dat de kinderen in goede handen waren.”

Isabelle G. - Bree
Bruiloft​​​

“De beste beslissing voor onze bruiloft! De nannies van Party Nanny waren ongelooflijk attent en creatief, waardoor alle jonge gasten zich speciaal voelden. Hun professionaliteit maakte onze dag zorgeloos en vrolijk voor iedereen.

Lotte B. - Maasmechelen
Bruiloft​​​

“Voor de verjaardag van mijn zoon kozen we voor Party Nanny en we waren zo blij met die keuze! De kinderen waren de hele middag zoet met de leukste activiteiten, en de schmink was fantastisch. Zeer professionele service en hartelijk personeel.”

Nadia B. - Hasselt
Verjaardagsfeest

Neem de stap naar een perfect en zorgeloos evenementen

Wil je dat jouw volgende evenement soepel en zonder zorgen verloopt? Onze Nanny Service is ontworpen om ervoor te zorgen dat elk kind veilig is, zich vermaakt en volledig betrokken is, terwijl de ouders zorgeloos van hun evenement kunnen genieten.